Fri frakt till ombud! Klarna logo

Underkörningsskydd fördelningslådan Nissan Navara D23 2016+

  • 4 270 kr

Underkörningsskydd för fördelningslådan till Nissan Navara D23 2016+. Handla tryggt med Klarna. Snabb och fraktfri leverans till ombud!


4-6 dagar

Artikelnummer: 4259
Leverantör: HC

Underkörningsskydd för fördelningslådan till Navara D23 2016+

Skyddar fördelningslådan på din Nissan Navara D23 NP300 2016+. Med detta underkörningsskydd som är modellanpassat för din Nissan Navara 2016+ så tar du dig fram i sämre terräng när det finns en chans att din bil kommer att kunna skadas av något som sticker upp ur marken. tillgängligt i både aluminium och pulverlackerat stål. Paketet inkluderar robust skydd för fordonets mest kritiska delar. Alla komponenter är designade för enkel montering, utan behov av borrning eller svetsning.

Underkörningsskydden i stål är blästrade och pulverlackerade med tvålagersteknik och en struktur med klass 5 rostskyddsprimer.

Kombinera detta underkörningsskydd med våra bränsletankskydd samt växellådesskydd så har du ett komplett drivline skydd för din Navara.

Aluminiumversion:

  • Tillverkad av 6 mm tjockt strukturellt aluminiumplåt.
  • Total vikt: 3.7kg

Stålversion:

  • Tillverkad av 4 mm tjockt strukturellt pulverlackerat stål.
  • Tillgänglig i färgerna svart och röd.
  • Total vikt: ca 8.6kg

Alla versionerna är anpassade för Nissan Navara D23 NP300 2016+ och monteras i fabrikshålen i bilens ram med de ursprungliga skruvarna.

Detta underkörningsskyddspaket erbjuder ett omfattande skydd och är en vital investering för att säkerställa din Nissan Navara D23 NP300 2016+ är skyddad och klar för alla typer av terrängkörning.

Vi utför även montering av denna produkt hos oss i Enköping.