Fri frakt till ombud! Klarna logo

Underkörningsskydd bränsletanken Ford Ranger 2023+

  • 6 770 kr

Underkörningsskydd för bränsletanken till Ford Ranger 2023+. Handla tryggt med Klarna. Snabb och fraktfri leverans till ombud!


4-6 dagar

Artikelnummer: 4255
Leverantör: HC

Underkörningsskydd för bränsletanken till Ford Ranger 2023+

Skyddar bränsletanken på nya Ford Ranger 2023+. Med detta underkörningsskydd som är modellanpassat för din Ford Ranger 2023+ så tar du dig fram i sämre terräng när det finns en chans att din bil kommer att kunna skadas av något som sticker upp ur marken. tillgängligt i både aluminium och pulverlackerat stål. Paketet inkluderar robust skydd för fordonets mest kritiska delar. Alla komponenter är designade för enkel montering, utan behov av borrning eller svetsning.

Underkörningsskydden i stål är blästrade och pulverlackerade med tvålagersteknik och en struktur med klass 5 rostskyddsprimer.

Aluminiumversion:

  • Tillverkad av 6 mm tjockt strukturellt aluminiumplåt.
  • Total vikt: 9.6kg

Stålversion:

  • Tillverkad av 4 mm tjockt strukturellt pulverlackerat stål.
  • Tillgänglig i färgerna svart och röd.
  • Total vikt: ca 18.5kg

Alla versionerna är anpassade för motorversionen 2.0D / 3.0d / 2.3D och monteras i fabrikshålen i bilens ram med de ursprungliga skruvarna.

Detta underkörningsskyddspaket erbjuder ett omfattande skydd och är en vital investering för att säkerställa din Ford Ranger 2023+ är skyddad och klar för alla typer av terrängkörning.

Vi utför även montering av denna produkt hos oss i Enköping.