Fri frakt - Betala tryggt med Klarna logo

Stylingkit ID.BUZZ 2023+

  • 11 245 kr
  • 8 995 kr

Exklusivt modellanpassat stylingkit till din Volkswagen ID.BUZZ 2023+. betala med Klarna, Swish eller företagsfaktura. Snabb och fraktfri leverans!

Externt lager: 10 dagar

Artikelnummer: IDB00
Leverantör: Drome Design

Exklusivt stylingpaket till din VW ID.BUZZ 2023+

Se till att din nya Volkswagen ID.BUZZ 2023+ sticker ut i mängden! Vi har tagit fram ett komplett stylingpaket som ger din nya bil det rätta utseendet.

Frontsplitter V.2 till Volkswagen ID. Buzz tillverkad av högkvalitativt ABS-plastmaterial i en termoformningsmaskin med senaste tekniken, vilket ger enkel och utmärkt passform. ABS-plastmaterialet vi använder för tillverkning av produkterna kommer i glanssvart med en yta som är motståndskraftig mot repor och även UV-skyddad. Produkten har även en skyddande folie som rekommenderas att avlägsnas innan montering.

Baksplitter till Volkswagen ID. Buzz tillverkad av högkvalitativt ABS-plastmaterial i en termoformningsmaskin med senaste tekniken, vilket ger enkel och utmärkt passform. ABS-plastmaterialet vi använder för tillverkning av produkterna kommer i glanssvart med en yta som är motståndskraftig mot repor och även UV-skyddad. Produkten har även ett skyddande folie som rekommenderas att avlägsnas innan montering.

Sidoskjolar till Volkswagen ID. Buzz, tillverkade av högkvalitativt ABS-plastmaterial i en termoformningsmaskin med den senaste tekniken, vilket ger enkel och utmärkt passform. ABS-plastmaterialet som vi använder för tillverkning av produkterna kommer i glanssvart med en yta som är motståndskraftig mot repor och med UV-skydd. Produkten har även ett skyddande folie som rekommenderas att avlägsnas innan montering.

Volkswagen ID. Buzz Takspoiler är tillverkad av högtrycksbehandlad hård polyuretan och INTE polyester. Polyuretan är ett mer hållbart och dyrare material som ger enkel och utmärkt passform. Alla spoilers tillverkas i gjutformar av aluminium för ökad kvalitet och hållbarhet i massproduktion. De testas för hållbarhet i höga temperaturer samt för aerodynamisk effektivitet och är designade ned till minsta detalj. Takspoilern till Volkswagen ID. Buzz levereras omålad. Produkten behöver grundmålas och sedan målas i önskad färg.

Till alla tillbehören så medföljer monteringsanvisning och även monteringskit.

Passar till följande bilmodell:

  • Volkswagen ID.BUZZ 2023+

Specifikation:

  • Material: Hårdpressad Polyurethan "Takvinge"
  • Material: ABS plast "Sidokjolar, Baksplitter, Frontsplitter"
  • Ytbehandling: Obehandlad eller slipad & grundlackerad
  • Monteringstid på verkstad: 240 minuter
  • 1 års garanti