Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Frontrör / Cityrör Amarok 2023+

  • 7 490 kr

Modellanpassat frontrör i svartlackerat eller rostfritt stål för VW Amarok 2023+. Fraktfri leverans till ombud. Betala med faktura 20 dagar eller med Klarna


2-4 v lev.

Artikelnummer: 42432902
Leverantör: Metec

Säkerhetsmedveten konstruktion för ditt äventyr

Uppgradera din Volkswagen Amarok 2023 till en ny nivå av sofistikerad robusthet med Metec Frontrör – den ultimata blandningen av praktiskt skydd och stilfull elegans. Metec, en pionjär inom biltilbehör, introducerar med stolthet detta noggrant designade frontrör som inte bara höjer din bil visuellt utan också förstärker dess motståndskraft i krävande situationer.

Fördjupad Produktbeskrivning:

Innovativ Skreddarsydd Design:

Varje detalj av Metec Frontrör är utformad med precision för att smidigt smälta samman med de dynamiska konturerna och den imponerande närvaron av Volkswagen Amarok 2023. Metecs ingenjörer har lagt ner otaliga timmar på att perfektionera en design som inte bara kompletterar Amaroks karakteristiska linjer utan också framhäver dess naturliga robusta skönhet.

Premium Materialval:

Med en grund av högkvalitativt, rostfritt stål, är Metecs frontrör byggt för att uthärda. Det tål allt från bitande köld till brännande sol och ger ditt fordon ett långvarigt skydd mot de påfrestningar som följer med såväl vardagsanvändning som äventyr off-road. Den högglanspolerade finishen lägger dessutom till en lyxig touch som garanterat vänder blickar.

Oöverträffat Skydd:

Metecs frontrör är inte bara en estetisk uppgradering; det är en bastion av säkerhet. Den robusta konstruktionen skyddar ditt fordon mot potentiella skador från mindre kollisioner och bidrar till att bevara dess integritet och värde över tid.

Säkerhetsorienterad Konstruktion:

Med ett djupgående fokus på säkerhet har Metecs frontrör designats för att inte kompromissa med någon av Volkswagen Amaroks inbyggda säkerhetsfunktioner. Detta innebär att ditt fordon fortsätter att erbjuda fullständigt krockskydd, inklusive obehindrad funktion av airbags och sensorer, även med frontröret installerat.

Användarvänlig Installation:

Frontröret är inte bara en fröjd att se på, det är också enkelt att installera. Det är utformat för att matcha Amaroks befintliga monteringspunkter perfekt, vilket möjliggör en problemfri installation hemma i garaget – inga extra verktyg eller professionella tjänster krävs.

Estetisk Framtoning:

Med detta frontrör förvandlas din Volkswagen Amarok 2023 till en ännu mer markant och äventyrsredo följeslagare. Den kraftfulla designen förstärker bilens närvaro på vägen och avspeglar en djärv och äventyrlig livsstil.

Metec frontrör till Volkswagen Amarok 2023 är skapat för den kräsne bilägaren som inte vill välja mellan form och funktion. Genom att förena robust skydd med en omisskännlig estetik, är detta frontrör en essentiell uppgradering som bekräftar din bilens kapacitet och karaktär. Det är en investering som garanterar att din Amarok står rustad för både dagliga resor och oplanerade äventyr, alltid med stil.