Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Frontbåge Nordic Ford Ranger Wildtrak 2023+

  • 9 995 kr

Frontbåge i blankpolerat eller svartlackerat rostfritt stål för Ford Ranger Wildtrak 2023+. Kompatibel med radar och sensorer. Plats för 4 extraljus.


2-4 v lev.

Artikelnummer: 3789
Leverantör: Metec
Vi rekommenderar

Exklusiv frontbåge från Metec till Ranger Wildtrack 2023+

Är du redo att ge din Ford Ranger Wildtrak 2023+ en ordentlig uppgradering? Vår frontbåge är inte bara kraftig och hållbar, utan också en perfekt modellanpassning specifikt designad för den senaste generationen av Ranger Wildtrack 2023+

Denna frontbåge är smakfullt utformad i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt stål. Med en imponerande rördiameter på 76mm förändras din bils framtoning, vilket bidrar till ett mer utmärkande, kaxigt och aggressivt utseende som garanterat får uppmärksamhet på vägen.

En av de stora fördelarna med denna frontbåge är dess kompatibilitet med modern teknik. Du behöver inte oroa dig för att förlora någon av din bils avancerade funktioner, eftersom den är fullt kompatibel med radar, kamera och parkeringssensorer.

Belysningsfunktioner:
För dig som älskar att vara ute på vägarna även under de mörkaste timmarna erbjuder frontbågen plats för fyra stycken runda extraljus med en diameter på 9 tum. Dessa ger inte bara extra ljus på mörka landsvägar, utan tillför också en ytterligare estetisk dimension till fordonet. Observera dock att den belysning som visas på bilden inte ingår i paketet.
Ett litet tips: Om du planerar att installera LED-extraljus, kan det vara bra att ha en CANBUS-enhet till hands.

Enkel och smidig montering:
Monteringsprocessen har designats för att vara så enkel som möjligt. Frontbågen kan fästas direkt på fordonets befintliga fästpunkter, vilket säkerställer en stabil passform utan att kompromissa med bilens ursprungliga konstruktion. Dessutom medföljer en detaljerad monteringsanvisning tillsammans med en komplett monteringssats för att underlätta processen ytterligare.

Huvudfunktioner

  • Material: Tillverkad i blankpolerat eller pulverlackerat rostfritt stål
  • Rördiameter: 76 mm
  • Kompatibilitet: Fungerar med radar, kamera och parkeringssensorer
  • Extra ljusplatser: Plats för fyra 9-tums runda extraljus
  • Montering: Kan monteras i fordonets befintliga fästpunkter; minimal påverkan på fordonets struktur
  • Tillbehör: Monteringssats och monteringsanvisning inkluderade

Om Metec

Metec har varit Europas ledande tillverkare av modellanpassade fordonstillbehör sedan 1993. Företaget är känt för produkter av hög kvalitet som kan monteras utan att påverka fordonet.