Fri frakt till ombud! Klarna logo

XFORCE 3" Diesel Turbo-Back system med högflödes katalysator Toyota Hilux 05-15

  • 11 500 kr
  • 9 450 kr

XFORCE avgassystem ger din Toyota Hilux 3.0L TD 2005-2015 både fräckare ljud och ett fräckare utseende. Snabba leveranser och fri frakt till ombud!

20 Juli

Artikelnummer: E4-THTD05WC-TBS
Leverantör: XFORCE

En perfekt balans mellan ljud och prestanda till Toyota Hilux 3.0 2005-2015

XFORCE erbjuder ett enastående avgassystem speciellt utformat för Toyota Hilux modeller mellan 2005 och 2015 3.0L TD motorer. Detta högkvalitativa och tekniskt avancerade avgassystem är skräddarsytt för att förbättra prestanda, ljud och effektivitet för ditt fordon.

Det innovativa XFORCE-avgassystemet för Toyota Hilux är konstruerat med rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket säkerställer både hållbarhet och lång livslängd. Systemet är enkelt att installera tack vare dess bult-på-design, som passar direkt på befintliga fästpunkter på din Hilux utan att kräva några komplicerade modifieringar.

Det 3-tums dieselturbo-back-systemet är utrustat med en högflödes-katalysator, vilket bidrar till en ökad motoreffekt och förbättrad bränsleekonomi. Detta avgassystem är tillverkat av 409 rått rostfritt stål, vilket ger en imponerande balans mellan prestanda och värmebeständighet.

XFORCE:s unika topplocksdesign optimerar kraften över hela varvtalsområdet och förbättrar motorljudet, vilket ger din Toyota Hilux ett kraftfullt och distinkt brum. Genom att uppgradera ditt fordon med XFORCE:s avgassystem kan du förvänta dig en imponerande prestandaökning och en mer engagerande körupplevelse.

Dessutom är XFORCE:s avgassystem för Toyota Hilux designat för att vara både stiligt och praktiskt, med en polerad yta som ger en distinkt och sofistikerad look. Den omfattande kvalitetskontrollen säkerställer att systemet inte bara ger överlägsen prestanda utan också uppfyller de högsta kraven på kvalitet och tillförlitlighet.

XFORCE:s avgassystem för Toyota Hilux 2005-2015 är det perfekta valet för dig som ägare som vill förbättra fordonets prestanda, ljud och utseende utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet. Uppgradera din Toyota Hilux idag och upplev skillnaden med XFORCE:s avancerade avgassystemsteknik.

XFORCE Australien.

Xforce erbjuder en rad unikt konstruerade och utformade rostfria avgassystem. Dessa avgassystem bultas direkt på befintliga fästpunkter vilket gör installationen enkel. De är konstruerade för att prestera bra, med material avsedda för lång livslängd och som alla Xforce avgassystem ser de bra ut! Den unika topplocksdesignen ökar kraften över hela varvtalsområdet och ger samtidigt ett fantastiskt motorljud - låt det ryta!

Vi utför även installation utav denna produkt hos oss i Enköping.

Passar till följande bilmodell nedan:

  • Toyota Hilux 3.0 TDI 2005-2015

Youtube