Fri frakt till ombud! Klarna logo

Luftfjädring till VW Amarok 2023+

Luftfjädring är i de flesta fall konstruerad för att samverka med ordinarie fjädringen på VW Amarok 2023+. Luftfjädringen delas upp i 4st olika alternativ där du som kund kan välja om du vill köpa en luftfjädring med manuell påfyllning, luftfjädring med kompressor och manometer så att du kan justera hårdheten på din luftfjädring under tiden du kör fordonet, luftfjädring full-air system där vi helt enkelt byter ut bilens ordinarie fjädring och monterar bara luftfjädring samt full-air smart air som gör att lufttrycket / höjden på ditt fordon sköts av sig själv beroende på hur mycket du lastar upp ditt fordon.

Varför skall du montera luftfjädring från MAD Suspension systems eller Drive Rite på din VW Amarok 2023+?

När det kommer till att uppgradera och förbättra din VW Amarok 2023+, står luftfjädring högt på listan över överväganden för många bilentusiaster och professionella förare. Luftfjädring, som de som tillverkas av ledande aktörer som MAD Suspension Systems och Drive Rite, kan vara en revolutionerande förändring för din bilupplevelse.

Luftfjädring har framträtt som en optimal lösning för dem som vill kombinera lastkapacitet med komfort. Särskilt för fordon som VW Amarok, som ofta används i både urbana och offroad-miljöer, kan fördelarna med luftfjädring vara många. De anpassar sig till olika vägförhållanden, vilket ger en mjukare och mer stabil körning på ojämna vägar, samtidigt som de behåller komforten på slätare vägytor. Denna adaptiva respons på terrängen gör även att däckens livslängd kan förlängas genom att minska chockbelastningar och ojämn slitage.

För de som ofta reser med tung last eller drar släpvagnar kan luftfjädring ge ökad dragkapacitet och stabilitet. Det är inte bara en fråga om komfort; det handlar också om säkerhet. Bättre väggrepp och förbättrad bromsprestanda kan göra stor skillnad, särskilt under oväntade körförhållanden.

Dessutom, när du väljer produkter från erkända namn som MAD Suspension Systems och Drive Rite, investerar du i pålitlighet. Dessa företag har byggt sitt rykte på att erbjuda kvalitetsprodukter som håller måttet i de mest krävande förhållandena.

Inte att förglömma är estetikens kraft. Den justerbara höjden som luftfjädringssystem erbjuder kan ge din VW Amarok ett distinkt och anpassat utseende. Det kan vara en diskret förändring som påminner dig varje gång du sätter dig bakom ratten om din bilens unika touch.

Sammanfattningsvis är luftfjädring inte bara en uppgradering; det är en investering i din VW Amarok 2023+'s prestanda, komfort och säkerhet. Det tar din körupplevelse till en helt ny nivå och låter dig uppleva vägen som aldrig förr.

Påverkas min nybilsgaranti utav luftfjädring?

MAD Suspension Systems och Drive Rite är kända för sina högkvalitativa luftfjädringssystem som erbjuder förbättrad komfort, prestanda och hållbarhet för fordon. Vad som särskilt skiljer ut dessa två märken från mängden är att de båda har mottagit det eftertraktade "VW Approved"-certifikatet från Volkswagen.

Detta betyder att Volkswagen, en av världens mest respekterade biltillverkare, har granskat och godkänt dessa produkter för användning med deras fordon. Om du äger en Volkswagen Amarok 2023+ och överväger att uppgradera dess fjädringssystem, kan du vara säker på att välja MAD eller Drive Rite inte kommer att kompromissa med bilens ursprungsgaranti.

För dem som är oroade över regelbunden fordonskontroll och godkännande, kan det vara lugnande att veta att både MAD och Drive Rite's system inte bara uppfyller, utan ofta överträffar, de stränga krav som ställs av besiktningsorgan. Dessutom har båda märkena erhållit TUV-certifiering, vilket ytterligare bekräftar deras kvalitet och säkerhet i enlighet med europeiska standarder.

Sammanfattningsvis ger MAD Suspension Systems och Drive Rite's luftfjädring fordonsägare möjlighet att uppgradera och förbättra sin bilupplevelse utan oro för att ogiltigförklara bilens garanti, säkerhetskontroll eller kvalitetsstandarder. När det kommer till kompatibilitet, kvalitet och pålitlighet, står dessa två märken högt på listan, särskilt för Volkswagen-entusiaster.

Kan jag höja totalvikten med luftfjädring från er?

Tack vare vårt unika samarbete, kan vi erbjuda dig en omtypningstjänst som transformerar din pickup till en kraftfull lastbärare. Efter omtypningsprocessen blir din bil redo att ta emot en imponerande totalvikt på upp till 3500 kg, med en bakaxelbelastning som styrks till 2100 kg. Med denna förändring blir ditt fordon mer kapabelt än någonsin att bära tung last, utan att andra viktaspekter ändras.

För att säkerställa optimal prestanda och säkerhet, inkluderar omtypningsprocessen montering av komplementluftfjädring. Vi levererar detta system och det är essentiellt att luftbälgarnas nummer överensstämmer med intyget. För fordon utrustade med spiralfjädring bak, används en progressiv spiralfjäder istället, som ger både flexibilitet och styrka beroende på lastens vikt.

Luftfjädringslösningar för VW Amarok 2023+

När det kommer till att uppgradera fjädringen på din Volkswagen Amarok 2023+ erbjuder vi toppmoderna lösningar som garanterat möter dina behov från MAD och Drive Rite.

Hjälpluftfjädring med manuell påfyllning: Detta system är designat för de som föredrar enkelhet och direkthet. Med hjälpluftfjädring får du möjligheten att justera fjädringen manuellt. Detta är perfekt för dig som vill ha kontroll över fjädringens tryck och inte känner behovet av en automatiserad lösning.

Luftfjädring med kompressor och manometer: För de som vill ha en mer sofistikerad och automatiserad lösning är detta det bästa valet. Denna uppgradering inkluderar en kompressor och en manometer, vilket ger dig möjligheten att justera och övervaka luftfjädringens tryck direkt från förarsätet. Detta system ger både bekvämlighet och precision, vilket säkerställer optimal prestanda oavsett last eller terräng.
Våra luftfjädringslösningar för VW Amarok 2023+ är specifikt designade för att ge bästa möjliga prestanda och användarvänlighet. Oavsett om du regelbundet bär tung last, kör i utmanande terräng, eller bara vill ha möjligheten att justera din bil efter dina preferenser, har vi en lösning som passar just dig.