Fri frakt till ombud! Klarna logo

Vinschfäste F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 3 750 kr

Vinschfäste från F4X4 i galvaniserad svart pulverlackerat 3-6mm stål till din Suzuki Jimny 2018+. Handla tryggt med Klarna. Snabb & fraktfri leverans!

20-30 dagar

Artikelnummer: WSA
Leverantör: F4X4
Vi rekommenderar

Vinschfäste av högsta kvalité till din Suzuki Jimny 2018+

Komplett modellanpassad vinschfäste från F4X4 till Suzuki Jimny IV 1.5 Bensin 2018+. Plåten är gjord av stålplåt med en tjocklek på 3 till 6 mm. Produkten skärs först med laser, sedan böjs den på en CNC kantpress och rätt form erhålls vid manuell efterbehandling. 

Nästa steg är korrosionsskydd som består av applicering av en zinkpulvergrundfärg och pulvermålning som ger stötfångaren dess slutgiltiga utseende. Alla F4X4s produkter är målade i mattsvart RAL 9005 som standard, fin struktur. Paketet innehåller alla nödvändiga tillbehör för montering.

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

Obs! Vinsch ingår ej utan måste köpas till.

I paketet medföljer:

  • Vinschfäste för Suzuki Jimny 2018+
  • Fri Frakt!