Fri frakt till ombud! Klarna logo

Vinschfäste inkl. vajerstyrning Toyota Hilux 2020+

  • 4 990 kr

Rostfritt pulverlackerat vinschfäste från F4X4 som är modellanpassad för Toyota Hilux Revo 2020+. Hög kvalité! Snabb och fraktfri leverans till ombud!

20-30 dagar

Artikelnummer: WHO-Hilux2020
Leverantör: F4X4

Rostfritt pulverlackerat vinschfäste för Hilux Revo 2020+

Söker du efter ett bra vinschfäste som är byggt i kraftigt rostfritt pulverlackerat material och byggt för att tåla tuffa tag? Då har du hittat vårt senaste vinschfäste från F4X4 som är modell anpassat för just Toyota Hilux Revo 2020+. Detta är ett riktigt smidigt fäste som är enkelt att montera efter att man har monterat bort bilens front. Det ingår även vajerstyrning i paketet.

Vinschfästen från F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.

Specifikation:

  • Rostfritt material som är pulverlackerat.
  • Medföljer vajerstyrning i aluminium.
  • Montageanvisning medföljer.
  • Tillverkas på beställning: 3-4 veckors leveranstid
  • Byggt av högsta kvalité för att tåla tuffa tag.