Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Dutch Van Parts

Vi är generalagent i Sverige för Dutch Van Parts och installerar även alla deras produkter hos oss i Enköping. Dutch Van Parts erbjuder hållbara lättviktstillbehör till Mercedes-Benz Sprinter och Volkswagen Crafter.

Om Dutch Van Parts

Dutch Van Parts-teamet reser alltid bortom de slingriga vägarna för att upptäcka platser som vi inte sett tidigare. Där vi kan utöva våra extremsporter och uppleva de vackraste och mest avlägsna solnedgångarna. För att göra det har vi designat och sammanställt en produktkatalog som har gjort det möjligt för oss, nu delar vi dem med er.

Med Dutch Van Parts utrustar du din bil med delar för in- och utsidan för att göra den äventyrsduglig. Den aerodynamiska designen är lätt och hållbar för att förbättra dina utflyktsupplevelser och hålla din rygg säker bortom de slingriga vägarna. Alla våra produkter är designade, utvecklade och tillverkade i Nederländerna med en hög kvalitetsstandard.

Lättvikt, hållbarhet och estetisk design är i grunden för alla produkter som designas och säljs av Dutch Van Parts. Tillsammans bygger vi din äventyrsbil med en professionell och estetisk touch. Våra takplattformar, stegar, däckhållare och alla andra produkter förbättrar ditt fordons möjligheter samtidigt som den får ett helt nytt utseende.

Laststegar för din Mercedes Sprinter / Volkswagen Crafter & MAN TGE 2018+

Genom att du köper Dutch Van Parts laststegar med tillbehör till din bil så kommer du kunna transportera och få med dig mera tillbehör och samtidigt göra det enklare för dig om du behöver klättra upp på bilens tak för att hämta något från din takplattform. Dutch Van Parts har laststegar baktill med tillbehör för nya Mercedes Sprinter 2018+ samt Volkswagen Crafter & MAN TGE 2018+.

Dutch Van Parts mission!

Dutch Van Parts mission är att ta den Europeiska van-livet till nästa nivå med exteriöra campingbilstillbehör för Mercedes Sprinter och Volkswagen Crafter. Branschen för campingbilar har utforskat samma mark om och om igen. Dutch Van Parts har som mål att utforska nyskapande områden inom produktdesign och kvalitet samt de platser som Dutch Van Parts produkter tillåter oss att resa till. 

Dutch Van Parts produkter är utformade och tillverkade i Nederländerna med hög kvalitet standard. Dutch Van Parts erbjuder takplattformar, däckhållare, stegar och andra produkter för att förbättra din självständiga campingbils möjligheter samtidigt som den får ett helt nytt utseende. Dutch Van Parts produkter är speciellt utformade för Mercedes Benz Sprinter och Volkswagen Crafter samt MAN TGE 2018+. Kontakta oss idag för att få hjälp med att bygga din dröm campingbil.