Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Kylboxar

Hos oss på Lastatungt.se hittar du olika storlekar på kylboxar & kylskåp från Dometic Outdoor.

Dometic Patrol kylboxar

Kylboxarna från Dometic finns i storlekarna 20, 35 och 55 liter. Varje kylbox finns i olika färger som matchar ditt äventyr!

Kylboxar med en fantastiskt känsla som inhyser äventyr!

När du ska uppleva vår världs natur, så krävs det utrustning som fungerar hela vägen utan att du själv skall behöva vara närvarande och övervaka dina produkter. Det absolut sista du behöver är att något slutar att fungera under din resas gång.

Patrol-kylboxarna från Dometic är tillverkade av rotationsgjuten polyeten i ett enda stycke. Om du mot förmodan skulle råka tappa den i backen, använda den som en pall att stå på eller att den på något sätt utsätts för kraftigt våld så behöver du inte oroa dig. Du kommer fortfarande att kunna njuta av kalla drycker, färsk mat, under hela den resa som du kanske sedan länge planerat. Vi tror på att välja den högsta kvalitén när det kommer till att resa, upptäcka och vara iväg på äventyr!

Hur länge håller Dometic Patrol-Kylboxen isen fryst innan den smälter?

Dometic Patrol kylboxar är otroligt högpresterande då de faktiskt håller isen fryst i flera dagar innan den smälter helt. Boxarna är byggda och tillverkade med en effektiv PU-isolering, rotationsgjuten konstruktion i ett enda stycke och ett fullstort gångjärn.

Kylboxarna är framtagna för mer än bara att förvara is i såklart, de har många smarta egenskaper såsom läckagesäker dränering, tätningslist som håller inne kylan och gummifäste för att enkelt öppna med bara en hand. Boxarna är utav den absolut högsta kvalitén! 

Vad skall jag tänka på när jag skall köpa en kylbox?

Fundera ut vilken storlek på boxen som kommer att passa dig / er bäst. Tänk också på att en box tar lite plats och det kan vara bra att planera just platsen man har innan resan startar. Vi tycker man skall välja en kylbox av högsta kvalitén då man inte skall snåla på det som håller sin mat färsk och dryck kall. Dometic är ett välkänt och välrenommerat företag som länge har funnits på marknaden. Detta bärgar för att deras produkter är av mycket hög kvalitet!