Fri frakt till ombud! Klarna logo

SABER Offroad 4WD tillbehör

Hos oss på lastatungt.se hittar du hela SABER 4WD offroad tillbehör såsom Softschacklar brytblock, schacklar, linor, rep, vinsch linor, ryckstroppar m.fl.

Saber Däckreparationssats

Tillfälligt slut

SABER när du som kund inte vill tumma på kvalitén

SABER testar alla sina produkter tills de når sina gränser och lite till utöver det. Den stora majoriteten av utrustningen testas ända tills den går sönder i ett NATA-laboratorium (National Association of Testing Authorities). Saber tar också med sig sin utrustning till den verkliga världen för att se till att den kommer att fungera under de allra svåraste förhållanden som kan hittas.

Du kommer att se batchnummer och kontaktuppgifter på alla SABER-produkter, och det är ditt sätt att veta att de testades till förstörelse. SABER produkterna uppfyller alla tillämpliga standarder och är alltid märkta därefter. För SABER vill att du ska vara lika säker på deras produkter som de är.

Om du är som oss och inte tummar på kvalitén så är det SABERS produkter du skall ha med dig ut på äventyret!

Varför skall du välja SABERS Offroad bärgningsutrustning?

Konstruerad i Australien och designad för att utforska världen. På SABER offroad producerar vi bärgningsutrustning som är säkrare, smartare och starkare än våra konkurrenters.

Australien har en rik tradition av att utveckla terrängtillbehör i världsklass. SABER Offroad föddes för att sticka ut från mängden och göra den bästa offroad bärgningsutrustningen tillgängliga, inte bara i Australien utan var som helst i världen. SABER Offroad-sortimentet ger våra kunder överlägsen kvalitet,  valuta för pengarna, användarvänlighet och framför allt säkerhet.

Vi är specialiserade på bärgningsprodukter, den sortens tillbehör du bara behöver när du har fastnat och därför arbetar vi hårdare för att se till att de fungerar när du behöver dem som mest. Alla bärgningsprodukter på Sabre Offroad är designade och oberoende testade här i Australien.

Säkrare produkter!

Här på SABER testar vi alla våra produkter till sina gränser och utöver det. Den stora majoriteten av vår utrustning testas till destruktion i ett NATA (National Association of Testing Authorities) Lab. Vi tar också med vår utrustning till den verkliga världen för att se till att den kommer att fungera under de svåraste förhållanden vi kan hitta.

Du kommer att se batchnummer och kontaktuppgifter på alla våra produkter och det är ditt sätt att veta att vi har testat dem till destruktion. Mer än så uppfyller våra produkter alla tillämpliga standarder och är alltid märkta därefter. Vi vill att du ska vara lika säker på våra produkter som vi är.

Att testa våra produkter i deras takt både i labbet och ute på fältet är bara en del av vår säkerhetshistoria. Vår design betyder att vi vill gå ner i vikt och minska risken för dig. Och det innebär att eliminera så mycket metall som möjligt från bärgningsprocessen. Det har förekommit alldeles för många skräckhistorier om trasiga schacklar som flyger genom luften efter att ha misslyckats i en bärgning och skadat (eller mycket värre) förare och/eller åskådare. Och det är därför vi föredrar soft schacklar och har pressat våra ingenjörer och fälttestare hårt för att utveckla de starkaste soft schacklarna som möjligt. Här på SABER Offroad står vi faktiskt bakom styrkan och säkerheten hos våra produkter.

Smartare produkter från SABER

Vårt forsknings- och utvecklingsteam har arbetat hårt för att producera världens bästa bärgningsutrustning. Saker som beläggningar på våra rep till metallerna vi använder i våra tillbehör har undersökts och valts ut eftersom de är den bästa lösningen för jobbet. 

Och där det inte finns eller vi inte tror att det är upp till början, kommer vi att forska och utveckla vår egen, som vår Sabre Pro Fibre. Denna egenutvecklade fiber har gjort det möjligt för oss att tillverka produkter som är dem tuffaste på marknaden. Och eftersom vi är starkare tillsammans, arbetar vi nära teamet i Australia Automotive Innovation Center (AIC) och våra NATA-testlabb för att ge oss tillgång till förstklassiga testmaskiner och ingenjörsexpertis för att hjälpa till med utvecklingen av världs- klass produkter.

SABER starkast i världen

Vårt mål på SABER är att se till att våra produkter är de starkaste och mest hållbara på marknaden. Det är därför vi spenderar så mycket tid på att undersöka och testa material eller utveckla vårt eget, som Sabre Pro Fiber. Från utformningen av knutar som används på våra mjuka schacklar, till böjningsradie på våra bärgningsringar och mer, vi förbättrar ständigt våra produkter för att göra dem till de bästa i världen.

Anledningen till att vi undersöker, utvecklar och testar så mycket är för att vi vet att vår utrustning behöver prestera i de svåraste bärgningssituationerna, det är därför vi ser till att våra produkter fungerar långt utöver deras nominella kapacitet för att ge dig som kund en ordentlig trygghet.

Upplev Högsta Kvalitet med Saber Offroad Soft Schacklar

Välkommen till Saber Offroad, ditt pålitliga varumärke för äventyr i terräng och utforskning av utmanande miljöer. Våra Soft Shacklar med skärskydd tillverkas med vår exklusiva SaberPro™ Fibre som erbjuder de högsta standarderna inom styrka och hållbarhet. Detta banbrytande material garanterar en pålitlig prestanda som inte kommer att svika dig.

Exklusiv kvalitetssäkring:
Varje Soft Shackel från Saber är märkt med ett batchnummer och all nödvändig information, inklusive brottstyrka. Detta ger dig förtroendet att veta att varje produkt från Saber är noggrant testad och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Oöverträffad tillförlitlighet:
Tillverkad med SaberPro™ Fibre, erbjuder våra Soft Shacklar enastående styrka och hållbarhet som kommer att klara även de mest krävande förhållandena. Du kan lita på att din Saber Soft Shackle kommer att leverera när det verkligen behövs.

Kundfokuserad design:
Våra Soft Shacklar är designade med användarvänlighet och funktionalitet i åtanke. Varje detalj är noggrant övervägd för att säkerställa enkel användning och pålitlig prestanda, så du kan fokusera på ditt äventyr utan oro.

Saber Offroad - För högre standarder:
När du väljer en Soft Shackel från Saber Offroad väljer du inte bara en produkt, du väljer en högre standard av kvalitet och tillförlitlighet. Ge dig själv förtroendet att utforska världen med Saber Offroad Soft Shacklar och upplev skillnaden av äkta kvalitet och prestanda. Köp inget billigt Kina skräp, det kan kosta dig livet.