Fri frakt till ombud! Klarna logo

Höjningssatser till VW Transporter T6.1 2020+

Genom att höja din VW Transporter T6.1 2020+ så kommer du dels att få en högre markfrigång vilket kan vara attraktivt vid körning på dåligt vägunderlag eller i körning ute i terrängen. Vi erbjuder höjningssatser från bl.a. MAD Suspension Systems, H&R och Pedders. Snabb och fraktfri leverans!

Höj upp din Volkswagen T6.1 med Pedders eller MAD Suspension!

Välkommen till vår onlinebutik för höjningssatser till Volkswagen T6.1. Vi erbjuder högkvalitativa höjningssatser från två av de mest respekterade varumärkena på marknaden: Pedders Suspension från Australien och MAD Suspension från Holland. Med vår höjningssats kan du förbättra din VW T6.1s terrängkapacitet och utseende.

Våra höjningssatser är speciellt utformade för att passa Volkswagen T6.1 och är tillverkade med högsta kvalitet. Vårt sortiment inkluderar höjningssatser med olika höjdalternativ och hårdhet från både Pedders och MAD Suspension. Oavsett om du söker höjningssatser för att klara av tuffa terrängförhållanden eller för att förbättra din VW T6.1s utseende eller lastvikt, har vi en höjningssats för dig.

Med våra höjningssatser kan du montera på större hjul på din Volkswagen T6.1 och få ut mer av bilens prestanda och terrängkapacitet. Vi erbjuder också andra tillbehör, såsom stötdämpare och fjädrar, som kan förbättra din VW T6.1s prestanda ytterligare.

Beställ din höjningssats idag och upplev skillnaden i kvalitet och prestanda som Pedders Suspension och MAD Suspension har att erbjuda. Vi erbjuder snabb och pålitlig frakt till hela Norden och har ett expertteam som alltid finns till hands för att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer.

TUV godkända höjningssatser.

Vi är stolta över att erbjuda höjningssatser till Volkswagen T6.1 som är TUV godkända. TUV är en certifieringsorganisation i Tyskland som utför noggranna tester och kontroller på produkter för att säkerställa att de uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet.

TUV godkännandet är en viktig indikator på att våra höjningssatser uppfyller höga krav när det gäller prestanda, hållbarhet och säkerhet. Vi är glada att kunna erbjuda höjningssatser som är TUV godkända, eftersom det ger våra kunder en extra försäkran om att de investerar i högkvalitativa produkter som har genomgått stränga kvalitetskontroller.

Våra höjningssatser från Pedders Suspension och MAD Suspension är tillverkade med högsta kvalitet och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter som inte bara ger en förbättrad terrängkapacitet och utseende, men också ökad säkerhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet och säkerhet i våra produkter och TUV godkännandet är en viktig del av detta.