Fri frakt till ombud! Klarna logo

Backkamerasystem 12-24V

Vi på lastatungt.se erbjuder ett brett sortiment av både trådlösa samt trådbundna backkamerasystem med fokus på säkerhet och prestanda. Våra backkameror passar till både transportbilar, husbilar och lastbilar. Samtliga produkter håller mycket hög kvalitet och levereras alltid fraktfritt med 2-5 års garanti!

Vad är ett backkamerasystem?

Ett backkamera system installerar du för både din och andras säkerhet när du använder ditt fordon i arbete eller privat bruk. Genom att montera ett backkamerasystem på ditt fordon så minskar du riskerna att köra på någon eller något föremål som kan skada ditt fordon eller en person som är i vägen. Ett backkamerasystem komplett innehåller allt du behöver för att montera det på just ditt fordon. Vi har samlat ett gäng olika modeller och varianter som vi anser är det bästa alternativet.

Hur fungerar ett backkamerasystem?

Ett backkamerasystem fungerar som extra ögon i nacken när du som förare har nedsatt sikt. Vi har både trådlösa och trådbundna system i olika prisklasser. Till våra backkamerasystem kan du koppla flertalet kameror för bästa sikt. Våra system kopplas till både 12v och 24v fordon, vilket gör dem kompatibla till både personbilar, transportbilar, husbilar, lastbilar, grävmaskiner och lastmaskiner.

Vart kan man få sitt backkamerasystem monterat?

Vi erbjuder självklart våra kunder att få sitt backkamerasystem monterat hos oss i Enköping, men vi samarbetar med olika installatörer runt om i Sverige. Hör bara av er till oss så hjälper vi dig att hitta rätt installatör på din ort.