Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Takplattform F4X4 Suzuki Jimny 2018+

  • 11 995 kr

Modellanpassad takplattform med ram från F4X4 till din Suzuki Jimny 2018+. Monteras i bilens ordinarie fästpunkter. Snabb och fraktfri leverans!

20-30 dagar

Artikelnummer: RSA
Leverantör: F4X4

Takplattform F4X4 till Suzuki Jimny 2018+

Takplattform från F4X4 med ram till Suzuki Jimny 2018+ är en utav marknadens grymmaste lösning för dig som vill ut på äventyr och få med dig din packning, taktält, markis mm. Denna modellanpassade lösning kräver inga som helst modifieringar på din bil eller att du behöver borra hål för att montera din takplattform. Allt ingår för enkelt montage. Du använder bilens ordinarie fästpunkter vid installation utav denna produkt. Se gärna alla tillbehör som finns tillgängliga till denna taklösning. Låt ditt äventyr börja hos oss!

Det skall vara enkelt och smidigt att få med sig alla saker och extra packning när man skall ut på äventyr med sin Suzuki Jimny. Därför har vi tagit fram denna takplattformslösning med ram runtomkring för att du skall få med dig det där lilla extra som man inte alltid får plats med i bilen. Här finns även gott om plats över för att montera arbetsbelysning, blixtljus, ledramper mm.

Takplattformen är tillverkad i 1.5mm - 3mm stålplåt som är rostskyddsbehandlad med en zink grundfärg samt pulverlackerad i RAL 9005 som standard. Denna takplattform tål riktigt tuffa tag och är välbeprövad i verkligheten!

F4X4

F4X4, tidigare Fabryka 4X4, är en ledande Polsk tillverkare av terrängutrustning till din SUV, Pickup och 4X4 fordon. Företaget grundades av passion för terräng och passion för att arbeta med metall. De tillverkar bland annat tillbehör som: Offroad stötfångare, hasplåtar, hjulfästen, handtag, expeditionskonstruktioner, trösklar, stegar och takplattformar.

F4X4s tillverkning är en garanti för högsta kvalitet, med stöd av 20års erfarenhet. Dessutom tillhandahåller F4X4 precisionstjänster för metallbearbetning som laserskärning, böjning på kantpress, borrning, gängning, MIG-, TIG- och MAG-svetsning.

Vi monterar alla F4X4s tillbehör hos oss i Enköping, Välkommen för offert.