Alltid fri frakt - Handla säkert med Klarna logo

Höjningssatser till VW Crafter 2017+

Genom att höja din VW Crafter 2017+
så kommer du dels att få en högre markfrigång vilket kan vara attraktivt vid körning på dåligt vägunderlag eller i körning ute i terrängen. Vi erbjuder höjningssatser från bl.a. MAD Suspension Systems, H&R och Pedders. Snabb och fraktfri leverans!

Höj din Volkswagen Crafter 2017+

Välkommen till vår onlinebutik för höjningssatser som är modellanpassade till Volkswagen Crafter 2017+. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa höjningssatser från Pedders Suspension, ett ledande varumärke från Australien som är känt för sin höga kvalitet och prestanda.

Våra höjningssatser är speciellt utformade för att passa din Volkswagen Crafter 2017+ och hjälper till att förbättra dess terrängkapacitet, stabilitet och körupplevelse. Oavsett om du behöver höja bilen för att klara av tuffa terrängförhållanden eller bara vill förbättra dess utseende, så har vi höjningssatserna för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av höjningssatser för Volkswagen Crafter 2017+ från Pedders Suspension, inklusive olika höjdalternativ och materialval. Alla våra höjningssatser är tillverkade med högkvalitativa material för att säkerställa lång hållbarhet och pålitlighet.

Beställ din höjningssats idag och upplev skillnaden i kvalitet och prestanda som Pedders Suspension har att erbjuda. Vi erbjuder snabb och pålitlig frakt till hela Europa och har ett expertteam som alltid finns till hands för att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer.

Vi utför även installationer av Pedders produkter hos oss i Enköping.

Kan jag montera på större fälgar och däck när jag höjer min Volkswagen Crafter 2017+?

Ja, det är möjligt att montera större fälgar och däck på din Volkswagen Crafter 2017+ när du höjer den med en höjningssats. En höjningssats ökar markfrigången mellan hjulen och karossen, vilket ger dig utrymme att montera större hjul utan att de nuddar karossen eller påverkar bilens prestanda negativt.

När du monterar större fälgar och däck på din höjda Crafter 2017+, kan du förbättra bilens dragkraft, terrängkapacitet och utseende. Större hjul ger också en mer imponerande närvaro på vägen och kan förbättra körglädjen.

Det är dock viktigt att notera att du bör välja fälg och däck som är lämpliga för din bilmodell och dess specifika höjningssats. Om hjulen och däcken är för tunga eller för stora kan det påverka bilens prestanda negativt och öka slitage på fjädring och dämpning.

Därför rekommenderar vi att du rådfrågar oss innan du väljer större fälgar och däck för din höjda Volkswagen Crafter 2017+.

TUV godkända höjningssatser.

Vi är stolta över att erbjuda höjningssatser till Volkswagen Crafter 2017+ som är TUV godkända. TUV är en certifieringsorganisation i Tyskland som utför noggranna tester och kontroller på produkter för att säkerställa att de uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet.

TUV godkännandet är en viktig indikator på att våra höjningssatser uppfyller höga krav när det gäller prestanda, hållbarhet och säkerhet. Vi är glada att kunna erbjuda höjningssatser som är TUV godkända, eftersom det ger våra kunder en extra försäkran om att de investerar i högkvalitativa produkter som har genomgått stränga kvalitetskontroller.

Våra höjningssatser från Pedders Suspension och MAD Suspension är tillverkade med högsta kvalitet och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter som inte bara ger en förbättrad terrängkapacitet och utseende, men också ökad säkerhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet och säkerhet i våra produkter och TUV godkännandet är en viktig del av detta.