Fri frakt till ombud! Klarna logo

Fälgar till VW Crafter 2017+

Modellanpassade offroadfälgar till Volkswagen Crafter 2017+ med bultcirkel 5/120 från bl.a. Delta 4X4 och Twin Monotube. Handla tryggt med Klarna & Swish. Fri frakt!

Fälgar till Volkswagen Crafter 2017+

Äger du en Volkswagen Crafter 2017+ och vill uppgradera dina fälgar? Då har du kommit till rätt ställe. Offroadfälgar är en viktig del av din bils prestanda och utseende, särskilt när du kör i tuffa terrängmiljöer.
Det finns flera varumärken som erbjuder högkvalitativa offroadfälgar för Volkswagen Crafter 2017+, som kommer att ge dig en säker och rolig körupplevelse.

Delta 4X4 är en av de mest populära varumärkena för offroad fälgar. Deras fälgar är tillverkade av högkvalitativt aluminium och har en robust design som är lämpad för alla terrängtyper. Delta 4X4 har ett brett sortiment av storlekar och färger för att passa din Volkswagen Crafter 2017+. Delta 4X4 mest populära fälgar är Delta Klassik B samt Delta Klassik som har en tidlös design.

Twin Monotube Project är ett annat varumärke som är känt för sina högkvalitativa offroadfälgar. Deras fälgar är designade för att tåla tuffa terränger och har en sportig och tuff design som passar perfekt för Volkswagen Crafter 2017+. Twin Monotube erbjuder också många olika färgalternativ för att matcha din bils färg och stil.

Dirt A.T är ett annat populärt varumärke som erbjuder högkvalitativa offroadfälgar. Deras fälgar är tillverkade av högkvalitativt material och har en tuff och sportig design som passar perfekt för Volkswagen Crafter 2017+. Dirt A.T har också flera olika storlekar och färger att välja mellan.

När du väljer fälgar till din Volkswagen Crafter 2017+, är det viktigt att se till att fälgarna passar din bils specifikationer och uppfyller dina krav på prestanda och utseende. Genom att välja högkvalitativa fälgar från varumärken som Delta 4X4, Twin Monotube Project eller Dirt A.T, kommer du att ha en trygg och säker körupplevelse på alla dina offroad äventyr.

Vad skall man tänka på när man väljer fälgar till sin Volkswagen Crafter 2017?

När man väljer fälgar till sin Volkswagen Crafter 2017+ finns det flera aspekter att beakta för att säkerställa optimal prestanda, säkerhet och estetik. Här är några viktiga punkter att tänka på:

1 Dimensioner: Bredd och diameter: Det är viktigt att välja fälgar med rätt diameter och bredd för ditt fordon. Felaktiga dimensioner kan påverka väghållningen och även förhindra att fälgarna passar korrekt.

Inpressdjup (ET-mått): Detta mått beskriver avståndet mellan fälgens monteringsyta och fälgens mittlinje. Fel ET-mått kan påverka hur fälgarna sitter på fordonet och kan leda till att däcken gnider mot skärmarna eller fjädringen.

Bultmönster: Volkswagen Crafter har ett specifikt bultmönster, och det är viktigt att de fälgar du väljer matchar detta mönster för korrekt montering.

Lastkapacitet: Eftersom Volkswagen Crafter är en större bil (ofta använd som skåpbil eller transportfordon), är det viktigt att fälgarna har tillräcklig lastkapacitet.

Material: Fälgar tillverkas vanligtvis av stål eller aluminium (legering). Legeringsfälgar är ofta lättare och erbjuder en mer distinkt estetik, medan stålfälgar kan vara mer robusta och tåliga.

Estetik: Även om funktionen är avgörande, vill många bilägare också att deras fälgar ska förbättra fordonets övergripande utseende. Det finns ett brett utbud av design och finish att välja mellan.

Säsong: Om du bor i en region med tydliga årstidsskillnader kan det vara värt att överväga särskilda vinter- eller sommarfälgar. Vinterfälgar är ofta konstruerade för att stå emot vägsalt och andra vintervägförhållanden.

Pris: Fälgar varierar avsevärt i pris beroende på märke, material och design. Sätt en budget och jämför alternativ inom den prisklassen.

Tillverkarrekommendationer: Se till att kolla i fordonets handbok eller konsultera med din bilhandlare om vilka fälgdimensioner och specifikationer som rekommenderas av tillverkaren.

Kvalitets- och säkerhetsstandarder: Det är en bra idé att välja fälgar som uppfyller internationella kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Genom att noggrant överväga dessa punkter säkerställer du att de fälgar du väljer för din Volkswagen Crafter inte bara ser bra ut, utan också erbjuder optimal prestanda och säkerhet.