Fri frakt till ombud! Klarna logo

Sänkningssatser till Tesla Model 3

Genom att sänka din Tesla Model 3 med Pedders eller H&R sänkningsfjädrar så kommer bilen inte bara få en snyggare look utan också få bättre väghållning. Snabba och fraktfria leveranser!

Ge din Tesla Model 3 en snyggare profil och förbättrad väghållning med våra sänkningssatser

Förvandla din Tesla Model 3 med sänkningsfjädrar från ledande varumärken som MAD Suspension Systems och H&R och upplev en kombination av snygg design och förbättrad väghållning. Genom att sänka din bil får du inte bara en mer attraktiv och sportig look, men också förbättrade köregenskaper som gör körupplevelsen säkrare och mer njutbar.

Våra sänkningsfjädrar är noggrant utformade för att erbjuda en perfekt balans mellan prestanda och komfort, vilket gör dem till det ideala valet för att uppgradera din Tesla Model 3. Med snabba och fraktfria leveranser kan du snabbt börja njuta av de många fördelarna med att sänka din elbil.

Utforska vårt stora utbud av kvalitetsfjädrar och hitta den perfekta lösningen för att omvandla din Tesla Model 3 till en imponerande och högpresterande elbil som inte bara ser fantastisk ut utan också kör ännu bättre.

Blir väghållningen bättre på min Tesla Model 3 om jag sänker den?

Ja, väghållningen på din Tesla Model 3 kan förbättras om du sänker den med hjälp av kvalitativa sänkningsfjädrar. När bilen sänks minskar avståndet mellan marken och bilens tyngdpunkt, vilket resulterar i mindre karossrullning och förbättrad stabilitet i kurvor. Detta kan göra att bilen känns mer stabil och kontrollerbar, särskilt vid högre hastigheter och vid snabba manövreringar.

För att uppnå optimala resultat är det viktigt att sänkningen utförs korrekt och med hjälp av sänkningsfjädrar av hög kvalitet, anpassade för din Tesla Model 3. Sänkningsfjädrar från varumärken som MAD Suspension Systems och H&R är utformade för att erbjuda en perfekt balans mellan prestanda och komfort, vilket bidrar till att förbättra väghållningen på din bil.

Vi hjälper dig med installation utav dina sänkningsfjädrar!

Du kan få dina sänkningssatser monterade på din Tesla Model 3 hos oss i Enköping, där våra erfarna tekniker ser till att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Om du inte befinner dig i närheten av Enköping, oroa dig inte! Vi samarbetar även med duktiga verkstäder runt om i Sverige och kan hjälpa dig med kontakt till en auktoriserad verkstad nära dig.

Efter varje sänkning utför vi även hjulinställning på din bil, för att säkerställa att däcken slits jämnt och att bilens styrning fungerar optimalt. Vårt mål är att du ska få en förstklassig körupplevelse med din sänkta Tesla Model 3.