Fri frakt till ombud! Klarna logo

Sänkningssatser till Tesla Model Y

Genom att sänka din Tesla Model Y med MAD Suspension, Pedders eller H&R sänkningsfjädrar så kommer bilen inte bara få en snyggare look utan också få bättre väghållning. Snabba och fraktfria leveranser!

Sänk din Tesla Model Y med Pedders, H&R eller MAD Suspension sänkningsfjädrar för förbättrad estetik och väghållning

Ge din Tesla Model Y 2019+ en elegant och sportig look samtidigt som du förbättrar väghållningen med vårt sortiment av högkvalitativa sänkningsfjädrar från ledande varumärken som Pedders, H&R och MAD Suspension. Sänkningsfjädrarna är speciellt utformade för att ge din elbil en lägre profil, vilket inte bara förbättrar bilens utseende utan också optimerar köregenskaperna genom att sänka tyngdpunkten och minska luftmotståndet.

Pedders, H&R och MAD Suspension sänkningsfjädrar är utvecklade med precision för att säkerställa perfekt passform och kompatibilitet med din Tesla Model Y. Dessa fjädrar är tillverkade av högkvalitativa material för att erbjuda exceptionell hållbarhet och prestanda, och är konstruerade för att förbättra väghållningen och kördynamiken utan att göra avkall på komforten.

Genom att sänka din Tesla Model Y med Pedders, H&R eller MAD Suspension sänkningsfjädrar kan du njuta av fördelarna med förbättrad stabilitet och kontroll vid kurvtagning och snabba manövreringar, samt en mer aggressiv och iögonfallande estetik. Vårt utbud av sänkningsfjädrar är enkla att installera och kräver inga permanenta förändringar av ditt fordon, vilket gör dem till ett idealiskt val för Tesla-entusiaster som vill ha en anpassad och sportig känsla.

Beställ dina Pedders, H&R eller MAD Suspension sänkningsfjädrar idag och dra nytta av snabba och fraktfria leveranser! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten och servicen, och vårt expertteam är alltid tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller råd om den perfekta sänkningslösningen för din Tesla Model Y.

Vart kan jag få era sänkningssatser monterade på min Tesla Model Y?

Du kan få dina sänkningssatser monterade på din Tesla Model Y hos oss i Enköping, där vårt team av experter står redo att ge dig den bästa servicen och säkerställa att installationen utförs korrekt. Vi förstår dock att alla våra kunder kanske inte har möjlighet att besöka oss i Enköping, och därför samarbetar vi även med duktiga verkstäder runt om i Sverige.

Om du inte har möjlighet att komma till Enköping för montering, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta en pålitlig och kompetent verkstad nära dig som kan utföra installationen av sänkningssatsen på din Tesla Model Y. Vår prioritet är att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen och att ditt fordon hanteras av professionella som har erfarenhet av att arbeta med Tesla och våra sänkningssatser från Pedders, H&R och MAD Suspension.

Hjulinställning efter monteringen utav sänkningssatsen på min Tesla Model Y

Efter varje montering av en sänkningssats utför vi också en noggrann hjulinställning för att säkerställa optimal prestanda och förlänga däckens livslängd. Detta är viktigt för att förhindra snedslitage på dina däck och för att upprätthålla korrekt väghållning och styrförmåga. Genom att justera hjulinställningen efter montering av sänkningssatsen ser vi till att ditt fordon fungerar optimalt och att du får ut det mesta av din investering.